IMPORTANTÍSSIMA VICTÒRIA DAVANT UN GRAN RIVAL ... FUTSAL DANTE 3 - MONTSANT SALA 1

09.04.2014 22:36

Partit dels que creen afició el viscut el barri Diumenge al Pavelló Municipal de la Creueta del Coll.

S’enfrontaven els dos primers classificats (ambdós amb 54 punts), el Futsal Dante, l’equip local que ho ha guanyat tot a casa i el Montsant Sala 5, l’equip de Nou Barris que duia una ratxa de victòries seguides molt bona.

Donada la importància d’aquest partit les grades es van omplir i van recolzar en tot moment al equip local.

La primera part, el domini de la pilota fou del Montsant amb el Dante esperant replegat buscant sortir a la contra per fer mal. En aquest escenari, el visitant tingué les primeres ocasions de gol. No obstant, a vegades la mala punteria i d’altres cops, les parades d’en Miki (gran partit el que va realitzar) van fer que no marquessin cap gol. Pel que fa al Dante, aquest també disposà d’ocasions per avançar-se en el marcador, però no va saber materialitzar-les. Així doncs, el descans va arribar amb 0-0 al marcador, reflex de la igualtat entre els dos conjunts.

Els primers minuts de la segona part van ser molt intensos amb atacs constants dels dos equips que volien fer el primer gol. Tot feia indicar que qui s’avancés tindria molt guanyat i és el que finalment va succeir.

Al minut 9 de la segona part, Ammar de cap (jugada de corner que ha donat ja varis gols a l’equip) avança al Dante i feia embogir al nombrós públic local que va assistir. Als pocs minuts, Sergio (pitxitxi de la categoria amb 48 gols) rebé una passada a tres quarts de camp que aprofità per girar-se, avançar-se i fer un xut dur que res va poder fer el porter. El 2-0 va fer molt mal al Montsant que veia com el partit se l’estava escapant. Per més inri, el capità del Dante, l’Ernest, rematà de cap dins la xarxa una passada llarga a l’espai de Saavedra.

Amb el 3-0 al marcador i cinc minuts pel final del matx, l’equip visitant va tancar al Dante al darrere, però només aconseguí marcar un gol a falta de dos minuts i mig pel final.

Tres punts més a la butxaca pel Dante, al qual li queden tres punts per ascendir de categoria. A més, depèn d’ell mateix per endur-se la Lliga ja que encapçala la classificació amb 57 punts, dos més que la Barceloneta, tres més que la Montsant i set més que l’Olimaja (amb aquests tres rivals té guanyat també el goal average particular).

El partit va complir amb totes les expectatives previstes i els dos equips van demostrar perquè estan en els dos primers llocs de la classificació.